keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

TRAKEHNER.

Kevättä rinnassa ja trakehner myös, pienet vihreät miehet ovat aloittaneet metsästyksen ja tietysti meidän Eetu on ykköskohteena...

Mutta pari viikkoa sitten Eetu sai ihan itse moikata Vladimir Georgievia. Vaikka uppo-outo ihminen vähän jänskättikin, suoriutui Eutska hienosti. Kurssin toisena päivänä pääsin itsekin liinan toiseen päähän.
Opettelimme maastakäsittelyn "First Step". Tavoitteena oli rento mutta tarkkaavainen hevonen. Näytti se niin helpolta vielä lehteriltä, mutta voi hyväänen aika kun Millalle iskettiin naru käteen niin siinä oli kyllä muutama liikkuva osanen liikaa.
(Niii, saavat ne lehteriltä huutelijat tulla seuraavalla kerralla ihan itse kokeilemaan! :--D)
Teimme erilaisia johtajuusharjoituksia, pyysin esimerkiksi Eetun päätä alas ja sivuille. Eutska peruutteli, seurasi, pysyi paikallaan ja jopa ravasi kun pyydettiin :-) Sai olla taas tosi ylpeä niin hyvin käyttäytyvästä hevosherrasta!

Ylpeyden aihe on ollut myös ponin (ja kuskien) ryhdistäytyminen koulupuolella! Eetu on väläytellyt hienoja kouluhevosen elkeitä ja ollut tosi mukava ratsastaa. Vähäsen on pienet vihreät miehet päässeet häiritsemään mutta vain hiukan! Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti