lauantai 28. elokuuta 2010

koulua ja suojia

Torstaina ratsastelin koulua kentällä tunnin, ja pienten alkukankeuksien jälkeen alkoi ravissakin löytyä kiva tahti ja rentous - vaikka metsän möröt välillä kyttäilivätkin menoamme...
Olen tosi tyytyväinen siihen että Eetu on alkanut nyt rentoutua ja heti alkukäynneissä hakee kuolaimelle ja eteen-alas. Tasaisella kädellä ja ulko-ohjan tuella olen oppinut hieman säätelemäänkin herran muotoa, mutta korkeammaksi ei ole mitään tarvetta sitä hakea ennen kuin matalampi muoto tulee kaikissa askellajeissa ja säilyy hyvin aktiivisen takaosan kera. Nyt ei aina takapää ole tarpeeksi aktiivinen, mutta pikkuhiljaa alkaa parantua, ja koko ajan pienemmillä avuilla. Käännöksiin - ja oikeastaan kaikkeen - pätee Eetun kanssa sääntö: vähemmän on enemmän. Mitä vähemmän jään pumppaamaan jalalla ja mitä vähemmän kääntämällä käännän ja menen edelle kaarteissa, sitä paremmin herra kulkee.
Kiva huomata että yhteistyö alkaa pikkuhiljaa sujua (:

Puolivahingossa kävin myös SatulaSopin verkkokaupassa... Ja löysin sieltä aivan jumalaiset suojat! Globuksen nahkaiset hivutussuojat saivat unohtamaan kaiken muun ja muutaman minuutin vain ihailin niitä... Kaiken lisäksi hintakaan ei ylitä budjettia, toisin kuin kaikki muut katselemani nahkasuojat remmeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti